Фейсбук Директорът на Основно училище Антон Страшимиров във Варна в писмо до

...
Фейсбук
Директорът на Основно училище Антон Страшимиров във Варна в писмо до
Коментари Харесай

От училище А. Страшимиров с позиция относно предоставяните безплатни закуски за децата

 Фейсбук Директорът на Основно училище " Антон Страшимиров " във Варна в писмо до Varna24.bg показа, че е осъществена инспекция по отношение на закуските, давани на децата в учебното заведение. Поводът е коментар на родител в обществената мрежа за качеството на предлаганите безвъзмездни закуски.

Ето формалната позиция, изпратена до медията ни от Янка Котларова по отношение на инспекцията и подхванатите ограничения:

" Изготвен е протокол на 10 януари 2020 година и е възложен ан всички учители и чиновници в ОУ " Антон Страшимиров ".

Разговаряла съм с госпожа Димитринка Савова - Управител на " Мариян 2004 " ЕООД - компанията снабдител на закуски, като съм изискала цялата информация за получената закуска. 

Извършена е инспекция от Председателя на Обществения съвет при ОУ " Антон Страшимиров " по отношение на себестойността и качеството на тази закуска, които са съгласно условията. Стойността на една закуска е 0,49 лева с включен Данък добавена стойност. 

Уверявам ви, че всекидневно се прави надзор върху качеството на доставяните закуски в наличието на здравно лице - учебният доктор или здравната сестра, според от промяната им ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР